Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Leefstijlschuur Blog

yinformeren yinspireren yinclusief

Yin verbinding zijn en blijven

22-9-2021

Op dit moment zijn we getuige en onderdeel van een belangrijke historische en wereldwijde transformatie welke zich nu bevindt in de fase: polarisatie. En hoe ongemakkelijk deze fase ook aan kan voelen, het is juist de polariteit die ons veel te vertellen heeft en waar we veel van kunnen leren als we het op kunnen brengen om te luisteren naar de dieper gelegen boodschappen. De polariteit in jou en om je heen bevat veel waardevolle informatie en negeren of uitsluiten is een gemiste kans. Zonder boven zou er geen onder zijn, zonder rechts geen links, zonder voor geen achter, zonder zwart geen wit, zonder goed geen fout, zonder voor geen tegen, zonder donker geen licht, zonder yang geen yin. Begrippen die elkaar betekenis, inhoud en waarde geven, die elkaar nodig hebben zodat we kunnen begrijpen, die ook de begrenzing aangeven van uitersten en tegelijkertijd ruimte creëren voor een midden in volle neutraliteit.


Als we het op kunnen brengen om te luisteren kunnen we ruimte, heling en vernieuwing creëren in verzwakte en zieke systemen. Maar voordat we zover zijn moeten we eerst de juiste voorwaarden scheppen en met de bezem door de tent, opruimen wat niet meer dienend of nodig is zodat we een vruchtbare bodem creëren voor de vernieuwing. Te beginnen in de kamers van onze eigen binnenwereld (YIN -your inner nature) Want is het niet zo dat we de wereld om ons heen zien door onze eigen gekleurde bril? Dat we onze eigen waarheid creëren vanuit gedachten en overtuigingen die ons vaak ingegeven zijn zonder dat we het doorhebben door de systemen om ons heen en die ons van jongs af aan al programmeren: opvoeding, school, sociale omgeving, werk, overheid, kerk, (social)media etc. Concepten en systemen die ons leven vormen/ vullen en waarvan het de vraag is hoe gezond ze voor ons zijn, die onze bril kleuren en van grote invloed zijn op onze normen, waarden, overtuigingen, gedachtes en onze eigen “waarheid”. Als je een verhaal maar vaak genoeg hoort of jezelf een verhaal maar vaak genoeg verteld dan zou het zomaar kunnen zijn dat je het voor waarheid aanneemt en je jezelf er volledig mee identificeert. En wat is daarin nog authentiek? Wie zijn wij zonder al die lagen en poespas? Waar identificeer jij je mee? En waarom? Hoe zuiver en vruchtbaar is de bodem in jou?


Het gaat hier niet over goed/ fout of schuld en schaamte, het gaat over een eerlijk herkennen en erkennen. Bij de vraag stellen start de reis naar binnen en het is zeker niet aan mij om jou daar antwoorden in te geven want er is er maar 1 die dat antwoord herkent en dat ben jij! Iedereen loopt zijn/ haar eigen pad, op zijn/ haar eigen manier en tempo. Bewust of onbewust, Jij bent je eigen inner guru en de wereld om jou heen spiegelt jou en nodigt je voortdurend uit om vooral contact te maken met de meest waardevolle bronnen in jou: je hart en ziel, je innerlijke kompas, je innerlijke wijsheid, je innerlijke weten(schap), je intuïtieve mind.


Angst is de grote saboteur in het spel en belangrijk om te (h)erkennen, wat zijn jouw angsten? welke invloed hebben ze op je? Leef je of overleef je? Hoe chaotischer het wordt in en om jou heen, hoe groter de polariteit, des te belangrijker het wordt dat jij in staat bent om informatie te herkennen en te filteren….. zodat je dicht bij jezelf en stevig in jezelf verankerd blijft zonder je druk te maken over het waardeoordeel van de buitenwereld.


Soms is er een fikse crisis nodig om datgene te (her)waarderen wat er al lang was. Einstein was als wetenschapper zijn tijd ver vooruit, hij attendeerde ons destijds al ( zie de quote boven) en wist als geen ander dat onze heilige geschenken/ bronnen van onschatbare waarde zijn!

Het enige wat je hoeft te doen om je (weer) te verbinden met je innerlijke bronnen is: tijd maken en open staan, luisteren, ontdekken, onderzoeken, verbinden en ademen, dit alles vanuit liefde en respect voor jezelf. De nieuwe wereld nodigt ons uit om stappen te maken naar een hoger bewustzijn, dat betekent meebewegen naar een hogere trillingsfrequentie passend bij woorden als: moed, vertrouwen, acceptatie, respect, neutraliteit, dankbaarheid, vrede en vooral liefde want de poort naar duurzame gezonde vernieuwing is LIEFDE.


Wanneer je dit kunt voelen voor jezelf, in jezelf dan geef je het moeiteloos aan de wereld om je heen, we noemen dat ook wel in flow zijn. Een zuivere buitenwereld begint bij een zuivere binnenwereld in liefdevolle balans met alles wat daarbij hoort, licht en donker….

Langdurige polariteit, verdeel en heers werken als gif en verlagen onze frequentie

Een langdurige lage trillingsfrequentie verzwakt het immuunsysteem en voedt ziekte

Liefdevolle verbinding werkt als een natuurlijk medicijn en verhoogt onze frequentie

Een hoge trillingsfrequentie versterkt ons immuunsysteem en brengt gezondheid! Wat kies jij?


Wij zijn…..de nieuwe wereld!


Mens sana in corpore sano, een gezonde geest in een gezond lichaam, Namasté

Liefdevolle groet, Chris10 xxx