Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Waar staan wij voor?

Rottum najaar 2022


Leafe mooie minsken,


Het zijn bijzondere tijden waarin wereldwijd een transformatie gaande is. Waarin de yin en yang energie voelbaar is in de toenemende polariteit en dat terwijl yin en yang alleen maar floreren wanneer ze in balans zijn. Een tijd waarin we veel informatie tot ons krijgen waarin filteren zo van belang is. Maar om goed te kunnen filteren is de relatie met jezelf zo belangrijk. Wie ben ik, waar sta ik voor?


Afgelopen 2,5 jaar zijn daarin voor ons enorm vormend geweest. Als ondernemers in de fitness- en yoga-branche werden we volop getriggerd, verwonderd en uitgedaagd. Ruim 30 jaar zijn we werkzaam geweest in deze prachtige branche en hebben we mensen mogen ondersteunen en inspireren om hun mooiste en gezondste zelf te leven. Vanuit veel yang hebben we ook yin weer mogen ontdekken en yintegreren wat resulteerde in meer balans en een holistischer kijk op gezondheid. Vele fasen van ontwikkeling doorlopende kwamen we steeds iets dichter bij onszelf met vallen en opstaan, want het is vooral de discomfort die ons laat groeien als mens. Omdat we vanuit voortschrijdend inzicht ons niet meer konden conformeren aan het beleid van onze overheid hebben we onlangs ons fitnesscentrum verkocht.

Een hele stap en een proces van wikken en wegen, waarbij de invoering van het CTB (coronatoegangsbewijs) voor ons de welbekende druppel was. Trouw blijven aan onszelf en niet faciliteren wat niet goed voelt was daarin doorslaggevend. Jezelf iedere dag in de spiegel aan kunnen kijken staat voor ons op nr 1. Als dat betekent dat we sommige dingen los hebben te laten…..het zij zo, ons innerlijke kompas wijst ons de weg, hoe eng soms ook, we hebben vertrouwen.


En hoe nu verder? Erik en ik hebben nog steeds veel passie voor “het werk” wat we deden en willen dit samen graag voortzetten en uitbreiden vanuit de Leefstijlschuur op onze heerlijke veilige plek in Rottum. Het is nu zoeken naar een nieuwe organische vorm in evenwicht, daarbij merken we hoe makkelijk en verleidelijk het soms weer is om terug te vallen in oude patronen. Ook onze automatische piloot houdt het stuur stevig vast en houdt niet zo van verandering. De uitdaging blijft nu om trouw te blijven aan onszelf en de nodige vernieuwingen toch toe te laten. Dat is steeds weer een oefening van bewustzijn waarin onze morele kompas, onze innerlijke wijsheid, ons hart en onze zielsverbinding een cruciale rol spelen.

Gelukkig hebben we afgelopen 2,5 jaar in de

"school of life" veel mogen ervaren, dat hadden we dan ook niet willen missen en met die info kunnen we verder, dicht bij onszelf naar een vernieuwde wereld. 


We hebben allemaal mogen genieten van een mooie zomer en zijn hopelijk weer opgeladen voor de herfst/ winter. Toch voelen de meesten van ons ook wel de onrust in de wereld, er spelen veel dingen tegelijkertijd, soms lijken ze niets met elkaar te maken te hebben maar zoals ik vaak in m’n les benoem is alles in het universum verbonden met elkaar. Waar menigeen wellicht dacht en denkt dat maatregelen rondom covid voorbij zijn, worden inmiddels de geesten alweer rijp gemaakt voor een nieuwe ronde van het griepseizoen en werkt onze overheid samen met andere instanties aan het legaliseren van de tijdelijke “spoedwet” in een permanente coronawet ( WPG wet publieke gezondheid) Dat heeft voor onze samenleving grote gevolgen en helaas wordt hier weinig over verteld in de mainstream media en is het daardoor bij velen niet bekend. Toch is er voldoende informatie te vinden alleen moeten we dan de gebaande paden verlaten en op onderzoek gaan. Wil je hier meer over weten? Bezoek eens deze informatieve sites van het

Het zal je duidelijk zijn dat wij een nieuwe permanente coronawet om vele redenen een zeer zorgelijke ontwikkeling vinden.

Wij staan voor gezondheid en inclusiviteit. Maatregelen die de gezondheid van de mensheid schaden en het buitensluiten van mensen voorstaan daar kunnen wij ons niet mee verbinden. Maar we respecteren uiteraard ieders zienswijze met de daarbij horende keuzes en hopen dat wederzijds te mogen ontvangen. Het zou de wetenschap en onze gezondheid ten goede komen als het debat rondom dit thema volledig op gang zou komen maar helaas ervaren wij vooral censuur.

Dat betekent dat veel zinvolle informatie van experts en wetenschappers die een ander geluid laten horen niet bij het grote publiek komt of als desinformatie wordt weggezet. Met als gevolg dat er een zeer eenzijdig beeld ontstaat en er goed onderbouwde info achter gehouden wordt die belangrijk is in het nemen van een weloverwogen keuze, we hebben immers maar 1 gezondheid.


Helaas is vandaag de dag de censuur/ propaganda nog steeds volop gaande en misschien wel heftiger dan ooit. Wanneer de WPG permanent wordt geeft dit de  overheid op een ongezonde manier veel macht over het volk, dat is niet de wereld die ik jullie en onze kinderen gun. Het gaat hier in onze optiek helaas niet meer over gezondheid, wat dan wel de drijfveren en intenties zijn? Dat is een ander vraagstuk waarvan we vermoeden dat dat de komende tijd voor velen steeds duidelijker wordt.


Waarom benoem ik dit? Het is van belang dat wij als collectief maar ook als individu gaan staan voor wie wij werkelijk zijn en op die manier ons leven vorm geven. Een betere wereld begint toch immers bij onszelf. Vanuit die gedachte willen Erik en ik onze werkzaamheden op basis van wie wij zijn en waar we voor staan op een organische manier verder vorm geven . Dat vraagt bewustzijn, moed en ook transparantie, zodat je weet wat je van ons mag verwachten.

Natuurlijk hopen wij dat deze wet er niet door komt maar mocht het toch wel weer zover komen dat er in het najaar maatregelen komen die onze grondrechten en gezondheid ondermijnen: Wij blijven staan voor yinclusiviteit en keuze vrij bij mij en jou. Dus een ieder met een open hart en mind is bij ons altijd van harte welkom. Het is belangrijk om juist nu met elkaar te verbinden vanuit het hart, de liefde, veiligheid en vertrouwen. Angstpropaganda is daarbij een grote saboteur en helaas verwachten wij dat de komende maanden wel weer wat konijnen uit de hoge hoed worden getoverd. Het is dan ook zeker niet ondenkbaar dat ook het CTB (coronatoegangsbewijs), de 1,5 m regel en/of mondkapjes weer van toepassing worden. Wat er ook gebeurd...wij zullen je nooit vragen om ons een code te tonen, je medemens op afstand te houden of om je eigen luchtstroom/ Prana af te sluiten. 

https://www.hpdetijd.nl/2021-06-13/waarom-de-mondkapjesplicht-per-direct-afgeschaft-moet-worden/


Wat mag jij van ons verwachten? Ten eerste dat we alles doen vanuit ons hart, onze eigen wijsheid en dat ons morele kompas daarbij leidend is. In onze beleving zijn bovenstaande wet en daaraan gekoppelde regels schadelijk voor de gezondheid en niet proportioneel. Een bezoek aan de Leefstijlschuur betekent dat we binnen onze muren daar vrij van zullen blijven maar mocht het voor jou wel belangrijk zijn dan respecteren we dat uiteraard.

We hopen natuurlijk dat er op basis van uitgebreid evalueren een voortschrijdend inzicht is ontwikkeld en dat het vooral nooit meer zover komt.  Wij vinden het belangrijk om vooraf aan het nieuwe seizoen dit ongemakkelijke onderwerp wel bespreekbaar te maken zodat je weet wat je van ons mag verwachten en op basis daarvan weloverwogen je keuzes kunt maken.

 

Met respect voor een ieders keuze kijken we uit naar een kleurig en geurig najaar waarin we een gezonde holistische leefstijl tot doel hebben en vanuit vertrouwen en compassie leven. We begroeten je graag!


Mocht je persoonlijk met ons iets willen bespreken? Wij staan daarvoor open 😊


Met liefdevolle en warme groet, Erik en Christien

Meer informatie