Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ons Verhaal

In onze( Westerse) wereld slaat de weegschaal makkelijk door naar doen, actie, presteren en de lat steeds hoger leggen. Deze mannelijke yange energie brengt ons natuurlijk veel maar heeft ook zeker een keerzijde wanneer we hier te ver in doordraaien. 


Vanuit ons eigen verlangen naar meer balans begon onze zoektocht naar ruimte en aandacht voor: zijn, meer bewustwording, verdieping, verstilling, ontspanning, onthaasten, herstellen en vernieuwen. Zo kwamen we steeds meer in aanraking met de vrouwelijke yinne energie en is de Leefstijlschuur ontstaan. Vanuit een holistische kijk op gezondheid ondersteunen we je graag om jouw Yin en Yang energie in balans te brengen/ houden zodat je vanuit flow kunt leven.

We ontmoeten je graag

Wij Christien (1964) en Erik (1965) zijn inmiddels ruim 20 jaar een sportief setje. Ouders van 2 mooie zoons en 35 jaar in de fitness branche werkzaam geweest. Na 17 jaar zelfstandig ondernemen hebben we besloten het roer om te gooien en ons fitnesscentrum in 2022 verkocht. Om na een proces van loslaten vanuit ons hart de vernieuwde "yinnergie" te mogen laten stromen in de Leefstijl Schuur.  

De leefstijl Schuur is een kleinschalige yogastudio vlakbij Heerenveen en biedt een groene, relaxte oase in de alledaagse hectiek.

De natuur, rust, privacy en kleinschaligheid nodigen je uit tot:

  • Vernieuwen verdiepen verbinden

Onze ingrediënten

Naast wie we zijn als mens, de kennis, visie en ruime ervaringen die we opgedaan hebben tijdens onze sportieve loopbaan en vooral in de school of life voegen we graag regelmatig nieuwe verfrissende ingrediënten toe.

De Oosterse Yin Yang filosofie bied ons steeds weer nieuwe inzichten en loopt als een bescheiden rode draad door onze leefstijl activiteiten heen. Samen met onze persoonlijke touch en de groene, natuurlijke omgeving zijn dit basis ingrediënten geworden van onze diensten. 

Onder het motto: we blijven in beweging en leren iedere dag ....zo groeien we als mensLees meer over Yin Yang

Onthaasten? Go green!

Wanneer je ons lommerrijke, idyllische laantje inrijdt voel je de rust al op je neerdalen en word je direct omarmd door het groen. De Leefstijl Schuur ligt midden in prachtige natuurgebieden. Wij geloven in de groene kracht van de natuur als inspirator en de natuur als medicijn. De vele voordelen die de natuur ons te bieden heeft maken ons een completer, gezonder en gelukkiger mens:

  • vermindert stress
  • verhoogt je creativiteit
  • verbetert je concentratie
  • verbetert je weerstand
  • stimuleert je zintuigen
  • stimuleert aanmaak vitamine D
  • stimuleert aanmaak gelukshormoon

Wat bieden we?

Onze activiteiten brengen je in contact met jezelf en je omgeving, waarbij we graag de uitdagende samenwerking zoeken tussen bewegen & mindfulness, doen & zijn, yin & yang! 

De inhoud stemmen we in overleg af op de vraag en behoefte van jou als persoon en/of de groep. De groene en rustgevende werking van de natuur is het inspirerende decor. In alle jaargetijden, onder alle weersomstandigheden. Terug naar je oergevoel en vitaliteit, opladen…… en puur genieten!

We ontmoeten en begroeten je graag!

Met harte groet, Erik & Christien