Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Leefstijl Schuur

verbinden vernieuwen vertrouwen

Ons verhaal

We merken dat de weegschaal in onze( westerse) wereld steeds makkelijk doorslaat naar doen, actie, presteren en de lat hoog leggen. We verlangen naar meer ruimte en aandacht voor: zijn, bewustwording, verdieping, verstilling, ontspanning, onthaasten en herstellen

Yin en Yang weer in balans

En zo ontstond de Leefstijl Schuur

Wij Christien (57) en Erik (56) zijn inmiddels 19 jaar een sportief setje. Ouders van 2 mooie zonen en sinds 2005 eigenaar van fitnesscentrum Nije Balans in Lemmer.

De leefstijl Schuur is voor ons de groene, relaxte en yinne aanvulling op de Yange dynamiek van grote broer Nije Balans en de alledaagse hectiek.

De natuur, rust, privacy en kleinschaligheid nodigen je uit tot:

  • Bewegen Balans Beleven
  • Vernieuwen verdiepen verbinden

Vanuit een totaal andere dimensie.

Onze ingrediënten

Naast wie we zijn als mens, de kennis, visie en ruime ervaringen die we opgedaan hebben tijdens onze sportieve loopbaan voegen we graag nieuwe verfrissende ingrediënten toe.

De Chinese Yin Yang filosofie loopt als een bescheiden rode draad door onze leefstijl activiteiten heen en is samen met onze persoonlijke touch en de groene, natuurlijke omgeving een basisingrediënt geworden van onze diensten. 

Onder het motto: we blijven in beweging en leren iedere dag...

Lees meer over Yin Yang

Onthaasten? Go green!

Wanneer je ons lommerrijke, idyllische laantje inrijdt voel je de rust al op je neerdalen en word je direct omarmd door het groen. De Leefstijl Schuur ligt midden in prachtige natuurgebieden. Wij geloven in de groene kracht van de natuur als inspirator en de natuur als medicijn. De vele voordelen die de natuur ons te bieden heeft maken ons een completer, gezonder en gelukkiger mens:

  • vermindert stress
  • verhoogt je creativiteit
  • verbetert je concentratie
  • verbetert je weerstand
  • stimuleert je zintuigen
  • stimuleert aanmaak vitamine D
  • stimuleert aanmaak gelukshormoon

Wat bieden we?

Onze activiteiten brengen je in contact met jezelf en je omgeving, waarbij we graag de uitdagende samenwerking zoeken tussen bewegen & mindfulness, doen & zijn, yin & yang! 

De inhoud stemmen we in overleg af op de vraag en behoefte van jou als persoon en/of de groep. De groene en rustgevende werking van de natuur is het inspirerende decor. In alle jaargetijden, onder alle weersomstandigheden. Terug naar je oergevoel en vitaliteit, opladen…… en puur genieten!

We ontmoeten en begroeten je graag!

Met warme groet, Erik & Christien